Skip to content

Sisteme de sonorizare

Sisteme de sonorizare profesională și
adresare publică

În calitate de integratori profesioniști de sisteme de sunet, proiectăm, furnizăm și instalăm sisteme audio profesionale, sisteme de adresare publică și sisteme de muzică de fundal într-o gamă largă de locații precum spații comerciale și rezidențiale, restaurante, hoteluri, centre de agrement, cluburi, magazine, săli de sport, biserici, săli de evenimente. Oferim soluții personalizate, adaptate cerințelor clienților noștri astfel încât să ne asigurăm că veți beneficia de cel mai bun sistem de sunet pentru nevoile dvs. Cu acces la o gamă atât de largă și variată de echipamente de sunet profesionale, cum ar fi amplificatoare, sisteme de difuzoare profesionale, microfoane și mixere care variază atât în preț, cât și în calitate, considerăm că vă putem oferi un serviciu competitiv de instalare a sistemului de sunet de care aveți nevoie.

Iată soluțiile pe care le furnizăm:

Sisteme de adresare publică

Sistemul de adresare publică reprezintă o instalație de sonorizare concepută special pentru transmiterea mesajelor sau asigurarea unui fundal sonor ambiental în spații frecventate de publicul larg cum ar fi: magazine, centre comerciale, clădiri de birouri, showroomuri, săli de evenimente, hoteluri, restaurante, hale de producție.

Punem la dispoziția clienților noștri soluții complete și profesionale pentru realizarea unui sistem de adresare publică cu exploatare facilă, adaptat cerințelor specifice fiecărei aplicații și dimensiunii și particularităților spațiului căruia îi este destinat. Ne implicăm în toate fazele necesare implementării de la proiectare, configurare și punere în funcțiune, până la asigurarea mentenanței și instruirii personalului.

Sistemele de adresare publică sunt frecvent utilizate pentru evacuare și direcționare în caz de urgență, anunțuri publicitare, de interes public sau muzică de fundal. Ele sunt compuse din mai multe echipamente audio profesionale precum amplificatoare, difuzoare, mixere, microfoane, surse de muzică, generatoare de mesaje și alte echipamente în funcție de complexitatea și destinația aplicației.

Sisteme de adresare publică

Sisteme de sonorizare profesionale

sisteme sonorizare profesionale

Oferim gama completă de servicii necesare configurării complete de sisteme de sonorizare profesionale pentru locații de toate dimensiunile. Furnizăm și instalăm sisteme audio complete, oferind linii de legătură, instalări cabluri de difuzoare și panouri de patch-uri pentru a facilita conectarea la boxe, amplificatoare, procesoare, mixere și surse audio. Soluțiile noastre sunt adaptate nevoilor și facilităților dvs., iar echipa noastră de specialiști vă va îndruma de la consultanță până la proiectarea și instalarea sistemului dvs.

Deoarece avem acces la o gamă largă și variată de echipamente audio vizuale profesionale și producători profesioniști de sisteme de sunet, ne vom strădui să găsim cea mai bună soluție posibilă de instalare a echipamentelor de sonorizare pentru nevoile dvs.

Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată de sisteme de sonorizare, adaptată nevoilor și specificațiilor dvs.

Furnizori echipamente

Lucrăm cu branduri renumite în piață, ceea ce garantează un standard ridicat de calitate a proiectelor noastre.