Skip to content

Servicii

În domeniile pe care le deservim vă punem la dispoziție soluții complete, la cheie începând cu faza de consultanță și proiectare pentru identificarea celei mai potrivite configurări, până la execuție, integrare și servicii de mentenanță pentru echipamentele furnizate de noi.  

consultanță

Înțelegem nevoia dumneavoastră, elaborăm studii de fezabilitate și vă recomandăm soluția cea mai potrivită, dimensionată conform resurselor disponibile. 

Bugetul de investiții va acoperi atât achizițiile de echipamente, cât și partea de implementare și punere în funcțiune. Serviciile de consultanță vă ajută să luați decizii corecte privind utilizarea sau adaptarea activelor existente și necesitatea înlocuirii prin achizița de echipamente noi care adresează cerințele actuale. 

Consultanța vă deschide perspective noi asupra potențialului tehnologiilor de ultimă generație și vă ajută să eficientizați procesele operaționale sau să reduceți costurile.

proiectare

Echipa C-Bit are competențe și experiență pentru a vă ajuta cu proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea noului dumneavoastră proiect sau pentru upgrade-ul soluției existente. 

Comunicând eficient ne vom asigura că nevoia dumneavoastră va fi transpusă într-un proiect eficient și fiabil. 

Echipa noastră de ingineri vă poate ajuta în procesul de coordonare și verificare a execuției, oferindu-vă astfel siguranța că sistemul implementat va fi complet funcțional. Suntem certificați să proiectam planuri de securitate, sisteme de semnalizare, alarmare și avertizare în caz de incendii.

proiectare
proiectare

proiectare

Echipa C-Bit are competențe și experiență pentru a vă ajuta cu proiectarea în detaliu a soluției necesare pentru dezvoltarea noului dumneavoastră proiect sau pentru upgrade-ul soluției existente. 

Comunicând eficient ne vom asigura că nevoia dumneavoastră va fi transpusă într-un proiect eficient și fiabil. 

Echipa noastră de ingineri vă poate ajuta în procesul de coordonare și verificare a execuției, oferindu-vă astfel siguranța că sistemul implementat va fi complet funcțional. Suntem certificați să proiectam planuri de securitate, sisteme de semnalizare, alarmare și avertizare in caz de incendii.

Management de proiect

Încadrarea în bugetul stabilit, respectarea termenului de predare a lucrării, coordonarea echipei de specialiști sunt câteva dintre sarcinile managerilor de proiect care supervizează implementarea soluțiilor. 

C-Bit alocă project manageri pentru coordonarea și derularea lucrărilor de instalare, configurare, infrastructura IT&C garantând pentru calitatea lucrării și respectarea standardului de calitate și specificațiilor tehnice ale echipamentelor.

Configurare

Echipamentele instalate vor fi configurate conform cerințelor clientului și un scurt training de instruire va fi livrat de echipa tehnică C-Bit.

Personalizarea setărilor din fabrică precum și menținerea în funcțiune a infrastructurii IT și reducerea întreruperilor de activitate sunt prioritare în punerea în funcțiune a noilor echipamente. 

Configurarea va permite monitorizare regulată și raportări periodice asupra stării de sănătate a infrastructurii IT, sistemelor de control acces și supraveghere video și softului de management centralizat.

Configurare

Echipamentele instalate vor fi configurate conform cerințelor clientului si un scurt training de instruire va fi livrat de echipa tehnică C-bit.

Personalizarea setărilor din fabrică precum și menținerea in funcțiune a infrastructurii IT și reducerea întreruperilor de activitate sunt prioritare în punerea în funcțiune a noilor echipamente. 

Configurarea va permite monitorizare regulata și raport lunar asupra stării de sănătate a infrastructurii IT, sistemelor de control acces si supraveghere video și softului de management centralizat.

Instalare și punere în funcțiune

Acestea sunt servicii de care depinde succesul soluției achiziționate. De aceea, C-Bit acordă o importanță majoră execuției, alocând specialiști certificați și cu experiență demonstrată pe echipamentele livrate. 

De asemenea, cunoașterea legislației în domeniul securității, controlului și accesului la date, face parte din competențele necesare ale echipei noastre. La punerea în funcțiune a echipamentelor se execută și un control al calității care va certifica starea de funcționare fără sincope a soluției achiziționate.

Este un serviciu cu valoare adăugată, pe care un integrator îl va oferi clienților care au achiziționat soluții ce presupun abilități tehnice avansate.

integrare

Prin integrarea diferitelor componente ale unui sistem asigurăm funcționarea unitară a soluției propuse și urmărim reducerea costurilor pe termen lung, timp scurt de răspuns la incidente, acces remote la resurse și gestionarea lor de la distanță.

În cadrul serviciilor de integrare, echipa se asigură că minimizează riscurile inerente schimbărilor în rețelele IT operaționale, aplicând proceduri riguroase de pretestare și validare, planificare și comunicare, instalare și punere în funcțiune, roll-back în cadrul ferestrelor de timp prestabilite, în situațiile deosebite când problemele apărute necesită această etapă.

C-Bit Solutions este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții informatice complexe din România, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking, comunicații unificate, videoconferință și infrastructură IT.

integrare
integrare

integrare

Prin integrarea diferitelor componente ale unui sistem asigurăm funcționarea unitară a soluției propuse si urmărim reducerea costurilor pe termen lung, timp scurt de răspuns la incidente, acces remote la resurse si gestionarea lor de la distanță. În cadrul serviciilor de integrare, echipa se asigură că minimizează riscurile inerente schimbărilor în rețelele IT operaționale, aplicând proceduri riguroase de pretestare și validare, planificare și comunicare, instalare și punere în funcțiune, roll-back în cadrul ferestrelor de timp prestabilite, în situațiile deosebite când problemele apărute necesită aceasta etapă. C-Bit Solutions este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții informatice complexe din România, cu o contribuție semnificativă pe segmentele de data networking, comunicații unificate, videoconferință și infrastructură IT de Call Center.

mentenanță

Serviciile de suport tehnic sunt o prioritate la C-Bit Solutions. Acordăm o mare importanță dezvoltării echipelor de asistență tehnicaă specializată, instruirii permanente, autorizării și certificării personalului tehnic. 

Rezolvăm cu prioritate solicitările primite prin Dispecerat, asigurând mentenanța pentru toate soluțiile și echipamentele furnizate clienților noștri, considerându-l un serviciu cu valoare adăugată. 

Încheierea unui Contract de Suport Tehnic și Mentenanță cu C-Bit asigură pe întreg teritoriul țării:

  • revizii periodice conform recomandărilor furnizorilor și/sau prevederilor legale.
  • intervenții în cel mai scurt timp pentru remedierea defecțiunilor și repunerea în funcțiune a echipamentelor.
  • serviciu de suport clienți prin care inginerii și tehnicienii C-Bit pot oferi suport tehnic în regim 24/7.
  • existența pe stoc a consumabilelor și pieselor de schimb conform nivelului de service agreat (SLA).

Serviciile de mentenanță reduc substanțial costurile necesare repunerii în funcțiune a echipamentelor în caz de avarie.

Integrator IT și de sisteme de securitate

Proiectate pentru a reduce costurile de implementare și de întreținere, echipamentele din portofoliul nostru vă asigură securitate și performanță, fără a pierde timp cu depanări constante.