Skip to content

Instalații electrice

Instalații electrice

C-Bit Solutions oferă servicii complete de proiectare, execuție a instalațiilor electrice interioare și realizare tablouri electrice. Soluțiile propuse de noi urmăresc eficientizarea consumurilor energetice pe de o parte și creșterea gradului de confort și siguranță pe de altă parte.

Proiectarea instalațiilor electrice

Proiectarea instalațiilor electrice interioare presupune o analiză atentă a cerințelor și necesităților beneficiarilor, a tipului de consumatori și consum preconizați, a destinației și construcției specifice a clădirii.

Execuția instalațiilor electrice interioare

Executăm instalații electrice interioare pentru clădiri rezidențiale și de birouri, spații comerciale, hale industriale sau orice alte incinte care necesită consumatori și iluminare artificială. Echipamentele și materialele utilizate în lucrările noastre de instalații electrice întrunesc standardele internaționale de calitate, fiind furnizate de producători renumiți din domeniu.

În funcție de proiect, electricienii noștri proiectează și execută instalații electrice noi sau remodernizarea instalațiilor electrice existente în următoarele domenii:

  • Instalații de iluminat interior
  • Instalații de prize
  • Tablouri electrice industriale și rezidențiale
  • Instalații electrice de curenți slabi: TV, internet, sisteme de alarmă
  • Instalații de protecție (paratrăsnet și împământare)
  • Instalații pentru sisteme de tipul Building Management System
  • Sisteme de alimentare cu surse de tip UPS
  • Sisteme de alimentare de pe sursa de rezervă - Generator

Avem experiența a numeroase lucrări de instalații electrice de complexități diferite, finalizate cu succes. Suntem autorizați ANRE și putem oferi servicii complete de instalații electrice și conectică în spații rezidențiale, comerciale sau de birouri.

Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată, adaptată nevoilor și specificațiilor dvs.

Furnizori echipamente

Lucrăm cu branduri renumite în piață, ceea ce garantează un standard ridicat de calitate a proiectelor noastre.